BitcoinKrypto Nyheter

El Salvador har økt Bitcoin Beholdningen

El Salvador har økt Bitcoin Beholdningen

El Salvador har økt Bitcoin Beholdningen. Salvador har økt Bitcoin Beholdningen. Den salvadoranske regjeringens BTC-beholdning har økt til 5,850 BTC, verdsatt til 355,83 millioner dollar, etter daglige kjøp siden mars.

Siden 16. mars har den salvadoranske regjeringens kald-lommebokadresse konsekvent kjøpt 1 BTC daglig.

I prosessen har den akkumulert 160 BTC over mer enn fem måneder.

El Salvadors regjering kjøper 1 BTC daglig


Ifølge de siste dataene delt av den kinesiske kryptodata-kontoen EmberCN. Har denne strategiske akkumuleringen brakt nasjonens totale Bitcoin-beholdning til 5,850 BTC, verdsatt til omtrent 355,83 millioner dollar. Med en gjennomsnittlig kjøpspris på 44,835 dollar per BTC gir El Salvadors Bitcoin-investeringer for øyeblikket en betydelig flytende gevinst på 93,45 millioner dollar. Noe som reflekterer en papirgevinsten på 35 %.

Denne fortsatte forpliktelsen til å anskaffe Bitcoin fremhever landets tro på kryptovalutaens langsiktige potensial.

https://www.valutaen.no/2023/04/01/hva-er-krypto-mining/I september 2021. Skrev El Salvador historie ved å bli det første landet til offisielt å vedta Bitcoin som lovlig betalingsmiddel med implementeringen av BTC-loven. Gjennom årene har landet lansert flere prosjekter, som Bitcoin-obligasjoner, vulkan-drevet BTC-mining. Og et statsborgerskapsprogram knyttet til slike investeringer. Samtidig som de har vedtatt en strategi for å akkumulere og opprettholde sine beholdninger.

Utdanne og sertifisere 80,000 statsansatte

Tidligere denne uken kunngjorde El Salvadors nasjonale Bitcoin-kontor (ONBTC) sin beslutning. Om å utdanne og sertifisere 80,000 statsansatte i Bitcoin-relaterte emner. Denne BTC-vennlige nasjonen i Mellom-Amerika har introdusert et opplæringsprogram. Som tar sikte på å gi offentlige tjenestemenn kunnskap om strategisk ledelse og politikk angående Bitcoin.

Sertifisering i offentlig administrasjon 1

Kalt «Sertifisering i offentlig administrasjon 1,» er det et 160-timers virtuelt og asynkront kurs strukturert i syv moduler, som hver tar for seg forskjellige konsepter, juridiske rammeverk, ferdigheter og ledelsesteknikker knyttet til implementeringen av Bitcoin som lovlig betalingsmiddel.

Argentina ser til El Salvadors Bitcoin-strategi for veiledning
Den økonomiske suksessen El Salvador har oppnådd gjennom Bitcoin-adopsjon har vakt interesse i andre økonomier som står overfor alvorlig inflasjon.

For eksempel begynte Argentina i mai i år å konsultere El Salvador for å lære av deres reise med Bitcoin-adopsjon og bredere kryptoaktiviteter. Som en del av dette møttes representanter fra Argentinas nasjonale verdipapirkommisjon (CNV) med El Salvadors nasjonale kommisjon for digitale eiendeler (CNAD).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display